Verkoopbemiddeling

Voor de verkoop van uw woning bent u bij mij aan het juiste adres! Ik heb vele jaren werkervaring op Walcheren, de Bevelanden en een deel van Zeeuws-Vlaanderen. Ik kan u mede daardoor dan ook een reëel en marktconform advies uitbrengen over de vraagprijs en opbrengstprijs van uw woning.

Ik onderscheid mij van andere makelaars door mijn persoonlijke benadering en service. Mijn werkwijze is professioneel, "laag drempelig" en ik ben betrokken en eerlijk. Tevens ben ik actief, ik denk met u mee en ik heb geen "negen tot vijf mentaliteit". Indien belangstellenden 's-avonds of in het weekend uw woning willen bekijken, is dit ook mogelijk. Een bezichtiging dient altijd binnen enkele dagen plaats te vinden, dat is bij grotere kantoren wel eens anders, waardoor de kans aanwezig is dat men wellicht in de tussentijd iets anders koopt.

Daarnaast hanteer ik een aantrekkelijk en concurrerend courtagetarief met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding, wat lager ligt dan die van de gemiddelde makelaar. Goedkoop is hier geen duurkoop, daar hoeft u niet bang voor te zijn.

Hiervoor krijgt u echter de volledige service die u van een makelaar mag verwachten. En........ u hebt niets te verliezen want deze aanbieding doe ik ook nog op "no cure no pay basis", wat inhoudt dat indien u niet tevreden bent u, behalve de geringe opstartkosten, geen annuleringskosten verschuldigd bent. Ik hoop op deze manier uw vertrouwen te mogen winnen!

Het is voor mij van groot belang dat u goede mond tot mond reclame voor mijn kantoor zult maken, daarom zal ik mijn uiterste best doen om u tevreden te stellen en er naar streven om de verkoop van uw woning met een succesvolle transactie af te sluiten.

Hoe werkt het? Bekijk het stappenplan.