Monique Facchin, uw makelaar in onroerende zaken

Ik ben opgegroeid in Vlissingen en op mijn 21e ben ik verhuisd naar het prachtige Zuid-Beveland. Ik heb 9 jaar bij een groot makelaarskantoor in Vlissingen gewerkt en één jaar bij een makelaarskantoor in Goes. Toen werd het de hoogste tijd om voor mijzelf te beginnen, wat ik inmiddels dus al 10 jaar doe. De afgelopen 20 jaar heb ik veel kennis en ervaring op gedaan op deze "eilanden". Ook heb ik de grote verschillen tussen de dorpen onderling mogen ontdekken!

Wat u van mij kunt verwachten:

Ik ben kritisch, de presentatie van uw woning dient perfect te zijn! Vandaar dat wij gebruik maken van een professionele fotograaf, duidelijke plattegronden met meubilair ingetekend en indien gewenst kunnen er ook 360° foto’s worden gemaakt en/of een videotour.

Ik ben flexibel, afspraken kunnen bij mij ook in het weekend en in de avonduren plaatsvinden. Ik hanteer geen lange wachttijden en zal er altijd naar streven om binnen een redelijk kort termijn een gaatje in de agenda voor u of uw woning vinden. 

U heeft altijd één vast contactpersoon die alle informatie over uw woning weet, dat geldt natuurlijk ook voor de geïnteresseerden die contact met mij opnemen. Een reactie als “fijn dat u zo snel contact met ons heeft opgenomen” is meer regel dan uitzondering!

U krijgt altijd een eerlijk en reëel advies, mijn manier van werken is laag drempelig, waardoor alle doelgroepen bij ons terecht kunnen. Menselijk maar ook zakelijk. 

Ik ben gedreven om uw woning te verkopen tegen een voor u zo gunstig mogelijke prijs. Goede mond tot mond reclame is voor een klein kantoor namelijk zeer belangrijk.

Groot netwerk en een groot zoekersbestand, deze zoekers worden direct benaderd. Het kan dus voorkomen, dat u geen opstartkosten hoeft te betalen indien de woning al via mijn zoekersbestand wordt verkocht. 

aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Een aantrekkelijk tarief voor een hoge kwaliteit. Wat wilt u nog meer. 

professionaliteit, ik ben aangesloten bij de branchevereniging VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). Dit is een brancheorganisatie van erkende makelaars. Om lid te worden van de VBO moet men voldoen aan tal van strenge eisen met betrekking tot vakmanschap, opleiding, reputatie en ervaring. Dit lidmaatschap betekent voor u een extra zekerheid dat u met een deskundige en betrouwbare makelaar te maken heeft.

U kunt bij ons terecht voor woningtaxaties, woningverkopen (bestaande bouw en nieuwbouw) én natuurlijk aankoopbegeleiding. 

In deze steeds meer aantrekkende woningmarkt is uw woning meer dan welkom in mijn portefeuille. Ik heb recent vele woningen succesvol mogen verkopen, waar ik uiteraard blij mee ben, maar daardoor is het woningaanbod helaas wel wat beperkt geworden.

Het spreekt voor zich dat ik graag uw woning in de verkoop zou willen nemen. Om u extra te motiveren en om u ervan te overtuigen dat u bij mij aan het juiste adres bent voor de verkoop van uw woning, kunt u op no cure- no pay basis uw woning bij mij in de verkoop zetten. Wat inhoudt dat u geen annuleringskosten hoeft te betalen als u toch wenst over te stappen naar een andere makelaar (tenzij er meer dan vijf bezichtigingen zijn geweest). U heeft dus eigenlijk weinig te verliezen!

Mag ik uw huis voor u verkopen?

Ja, verkoop mijn huis