Hypotheek advies

Wilt u een huis aankopen, voor uzelf of misschien wel voor uw zoon of dochter? Heeft u verbouwingsplannen, of misschien denkt u wel aan een tweede (vakantie)huis. Wat uw wensen ook zijn, er komt heel veel bij kijken.

Het is voor u dan ook heel belangrijk om vooraf te weten hoeveel financiële ruimte u heeft, welke financieringsmogelijkheden er zijn en wat de consequenties zullen zijn voor uw overige financiën. Hiermee kunt u veel gerichter gaan zoeken en voorkomt u teleurstellingen in een latere fase! 

In een korte tijd wordt u geacht alles te weten van geldleningen, verzekeringen, fiscaliteiten, beleggingen, etc. Gaat u daar maar eens aan staan! De Nationale Hypotheekbeurs verzorgd op maat gemaakte hypotheekoffertes, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Vaak stapt men voor een hypotheekgesprek bij een reguliere bank binnen, maar wij zijn van mening dat een bank niet altijd objectief naar uw situatie kijkt. Een reguliere bank adviseert en verkoopt immers uitsluitend haar eigen product! Daarom adviseren wij u De Nationale Hypotheekbeurs. Zij werken nauw samen met een groot aantal financiële instellingen, waardoor het mogelijk is om voor u een vergelijking te maken uit het grote aanbod van de diverse banken. Op deze manier kunt u ervan uitgaan, dat u een goed product afsluit met een aantrekkelijke rente. Als specialist op het gebied van hypotheken inventariseert De Nationale Hypotheekbeurs al uw wensen en voorziet u van een deskundig en onafhankelijk advies.

Indien u een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend gesprek, kunt u hier een hypotheekgesprek aanvragen.

Contact opnemen