Omschrijving

Monique Facchin makelaars & taxateurs biedt u dit eenvoudige, maar nette appartement aan, gelegen op de 2e verdieping (topetage) van een kleinschalig appartementencomplex (met in totaal 6 appartementen). Er is geen lift aanwezig. Wel beschikt het appartement over een buitenberging aan de achterzijde van het complex. 
Het appartement beschikt verder over 2 slaapkamers, een eenvoudig keukenblok, knusse woonkamer met gaskachel en een eenvoudige doucheruimte en apart toilet. Het appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer, raambekleding en een nieuwe plavuizenvloer in de woonkamer en in de toilet. De Boulevard en het centrum van Vlissingen bereikt u binnen  5-10 minuten fietsen. Dit object leent zich ook uitstekend als beleggingsobject, geschatte huuropbrengst tussen de € 650,- en € 720,- per maand.

Indeling

Begane grond: entree met opstelling postbussen, toegang tot trappenhuis.

2e Verd.: trappenhuis met meterkast (v.v. 3 automatische groepen en dubbel tariefmeter), entree met hal, eenvoudige nette toiletruimte, eenvoudige badkamer met douche en wastafel, 2 slaapkamers (ca. 11 m²), nette woonkamer (ca. 17 m²) met schouw en gashaard. Indien gewenst kunt u een slaapkamer bij de woonkamer betrekken. Ruime keuken (ca. 8 m²) v.v. eenvoudig keukenblok met onder- en bovenkasten en opstelling boiler, tevens bevindt zich hier de wasmachine-aansluiting, toegang tot een balkon (2.10 m x 0,95 m).
. 
Overig:

•	Gehele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.
•	Rondom v.v. kunststof kozijnen en dubbel glas (een ruit dient vervangen te worden).
•	Er is nog geen actieve V.V.E. deze wordt binnenkort opgericht, richtprijs bijdrage V.V.E. ca. € 50,- tot € 70,- per maand. Momenteel wordt er een MJOP opgesteld.  
•	Gratis parkeergelegenheid voor de deur. 
•	Gehele appartement is v.v. een systeemplafond.
•	Voorzien van een betonvloer.

Kenmerken