Omschrijving

Monique Facchin makelaars & taxateurs biedt u deze instapklare, recent gerenoveerde  vrijstaande woning aan met ruime schuur (ca. 20 m²), gelegen op een mooi perceel eigen grond (ca. 426 m²) en de mogelijkheid om een extra schuur met ca. 150 m² (tuin)grond direct grenzend aan het perceel bij te kopen. Deze laatste schuur is via de achtergelegen weg (Nieuwe Achterweg) te bereiken en kan dienst doen als garage. 
Deze charmante woning is volledig geïsoleerd en biedt naast een gezellige woonkamer, keurige badkamer, 3 slaapkamers nog een keuken, toilet en bijkeuken in de aanbouw. 

Vele punten zijn onder handen genomen zo zijn nagenoeg alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met dubbel glas, de gevels zijn geschilderd, de c.v.-ketel is vernieuwd, de keuken en het sanitair zijn vernieuwd, alle wanden zijn strak afgewerkt, er is een (geïsoleerde) betonvloer gestort, de elektra en het leidingwerk zijn vernieuwd….kortom een vrij nieuwe woning in een oud jasje. Diverse voorzieningen bevinden zich binnen handbereik. Tevens is Kamperland een heerlijk dorp om te recreëren de stranden en het Veerse Meer zijn nabij gelegen.

Indeling

hal met granito vloer en een nieuwe uitgebreide meterkast met aardlekschakelaar, sfeervolle woonkamer (ca. 24 m²) met laminaatvloer, schouw en vaste kast. Tussenportaal met trapkast. Nieuwe moderne keuken voorzien van een “betonlook” aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron met grillfunctie en een vaatwasser. Er is voldoende opbergruimte aanwezig met praktische lades en nog een extra voorraadkast. Vanuit de keuken bereikt u een tussenportaal met een nieuwe toiletruimte, deze ruimte is geheel betegeld en is voorzien van een fontein met een handig onderkastje en een ruime bijkeuken met wasmachine-aansluiting en opstelling c.v.-combiketel (Remeha Avanta HR). Toegang tot tuin.

Eerste verdieping

overloop, 3 slaapkamers (ca. 5 m², ca. 7 m² en ca. 10 m²), nieuwe badkamer met douche voorzien van thermostaatkraan, extra brede wastafel met daaronder een badmeubel en er bevindt zich hier een tweede toilet. De badkamer is niet al te groot, maar wel praktisch!

Tweede verdieping

d.m.v. een luik en een losse trap bereikt u nog een zolderruimte.

Tuin

•	De tuin direct achter de woning is recent opnieuw ingericht met siergrind, lichtgrijze moderne klinkers en een border met wat vaste planten. Momenteel is het tweede gedeelte van de tuin deels ingericht met gras, dit gedeelte van de tuin kunt u nog geheel naar eigen wens inrichten.  
•	Via de nieuwe Achterweg is een schuur/garage te bereiken van ca. 24 m², de doorrijhoogte is hier 1,85m. Voor deze schuur/garage is een oprit aanwezig  waar eventueel twee auto’s geparkeerd kunnen worden. De vraagprijs voor deze schuur met ca. 150 m² grond bedraagt € 20.000,- k.k. Dit perceel dient nog gesplitst te worden.

Bijzonderheden

•	De woning is volledig geïsoleerd.

Kenmerken