dsc03520_resize dsc03521_resize dsc03522_resize voorgevel 2 percelen in zicht_resize
4 foto's beschikbaar

Verkocht: Stelleplas 195, 4451 RN Heinkenszand

Type object Wonen overig, stacaravan standplaats
Recreatie object
Perceeloppervlakte 233 m²
€ 17.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Wij bieden u een perceel grond aan voor het plaatsen van een stacaravan / chalet op recreatiepark Stelleplas te Heinkenszand.

Het park is gelegen in een groene woonomgeving met prachtige fietsroutes door de zak van Zuid-Beveland. In het dorp Heinkenszand zijn diverse voorzieningen te vinden zoals een bakker, supermarkt, snackbar, diverse restaurants, weekmarkt etc. Heinkenszand ligt op ca. 10 m... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Wonen overig, stacaravan standplaats
Bouwperiode 0
Status Verkocht
Aangeboden sinds Donderdag 1 maart 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05235
Vraagprijs € 17.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 1 maart 2018
Laatste wijziging Donderdag 18 oktober 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Wonen overig, stacaravan standplaats
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 0
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 233 m²
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1

Omschrijving

Wij bieden u een perceel grond aan voor het plaatsen van een stacaravan / chalet op recreatiepark Stelleplas te Heinkenszand.

Het park is gelegen in een groene woonomgeving met prachtige fietsroutes door de zak van Zuid-Beveland. In het dorp Heinkenszand zijn diverse voorzieningen te vinden zoals een bakker, supermarkt, snackbar, diverse restaurants, weekmarkt etc. Heinkenszand ligt op ca. 10 minuten afstand van Goes en ca. 20-25 minuten afstand van de historische stad Middelburg en de kustplaats Vlissingen. Vlissingen biedt diverse stranden, Boulevard, winkels etc.

Plaatsingsmogelijkheden welke zijn toegestaan:

Kampeerchalet
een eenvoudig gebouw van lichte constructie van maximaal 1 bouwlaag dat qua omvang is afgestemd op de recreatieve functie;

Kampeermiddel
een tent, tentwagen, kampeerchalet, trekkershut, kampeerauto of (sta)caravan, bestemd om uitsluitend door een persoon, een gezin of een daarmee gelijk te stellen groep van personen (dat – respectievelijk die – zijn hoofdverblijf elders heeft) gedurende een gedeelte van het kalenderjaar te worden gebruikt c.q. bewoond voor recreatieve doeleinden;

Er zijn zeer goede verhuurmogelijkheden. Het park beschikt over een visvijver, gezamenlijke douche-/toiletruimte, invalidentoilet, afwas ruimte, speeltuin, restaurant, buiten zwembad met glijbanen en in de vakantieperiode is er een animatieprogramma voor kinderen. Het park is gelegen in een groene woonomgeving met prachtige fietsroutes door de zak van Zuid-Beveland. In het dorp Heinkenszand zijn diverse voorzieningen te vinden zoals een bakker, supermarkt, snackbar, diverse restaurants, weekmarkt etc.

• De bijdrage aan de V.V.E. (parkkosten) bedraagt tussen de € 400,- en € 515,- per jaar (afhankelijk van wel/niet verhuren en recreatief gebruik.
• Elektriciteit, propaangas, water en riolering aanwezig (eigen meters).
• Zeer goede verhuurmogelijkheden, netto huuropbrengst ca. € 500,- per maand. In de zomermaanden zijn hogere bedragen realiseerbaar bij recreatieve verhuur.
• 1 Parkeerplaats op eigen terrein. Bij de hoofdingang van het park bevindt zich een grote parkeerplaats voor bezoekers.
• Permanente bewoning is niet toegestaan.
* Het is mogelijk om het naastgelegen perceel met chalet (nummer 194) erbij te kopen. De perceelsoppervlakte bedraagt hier 280 m², bij dit perceel is een stenen huisje toegestaan. De vraagprijs van beide percelen met chalet samen bedraagt € 45.000,-k.k.

Foto's

Recent bekeken