Omschrijving

Let op deze woning komt in aanmerking voor een starterslening, kijk voor meer info op  http://www.startersleninggoes.nl of vraag een vrijblijvend hypotheekgesprek aan.

Karakteristieke, prima onderhouden sfeervolle hoekwoning, gelegen midden in het centrum van Goes! Dit is een ideale woning voor starters of doorstromers die graag op loopafstand willen wonen van diverse winkeltjes, cafés en restaurants. De woning is prima onderhouden en biedt leuke details zoals ramen met roedeverdeling en een balkenplafond in de woonkamer. De woning is omstreeks 1985 gerenoveerd en in 2007 aangepast. De woning beschikt o.a. over 2 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, een nette keuken en zelfs een klein dakterras, waar u in de zomer even van het zonnetje kunt genieten!

Indeling

hal met garderobe en meterkast (v.v. 6 groepen en aardlekschakelaar), sfeervolle woonkamer (ca. 26 m²) voorzien van grenen houtenvloer, balkenplafond en mogelijkheid voor het realiseren van een open haard. Nette halfopen keuken met een vaste kast waar de wasmachine en droger staan opgesteld. De keuken (2007) is uitgevoerd met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.

Eerste verdieping

overloop met opstelling c.v.-combiketel (Nefit Economy), 2 prima slaapkamers (ca.12 m² en 6 m²). Eén van de kamers heeft toegang tot het dakterras (ca. 
9 m²). De badkamer is netjes, maar is wat gedateerd. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een douche, toilet, wastafel en een aansluiting voor een wasmachine

Tweede verdieping

boven de overloop bevindt zich nog een klein bergzoldertje welke u middels een losse trap kunt bereiken

Bijzonderheden

Overig:

Er is voldoende gelegenheid naast de woning om fiets kwijt te kunnen. De muren zijn van binnenuit geïsoleerd en de woning is deels voorzien van dubbel glas, deels voorzien van enkel glas en deels voorzien van voorzetramen. Het dak is eveneens geïsoleerd.  

Het betreft hier een vaste prijs en is derhalve niet onderhandelbaar.


Voor meer info zie www.facchinmakelaars.nl

Kenmerken