Omschrijving

LANDELIJKE LIGGING! Deze romantische half vrijstaande woning op ruim perceel (287m2) is gelegen aan de rand van Geersdijk. Vanuit het object heeft u prachtige uitzichten over de landerijen. De bewoners van de Geersdijkseweg genieten dan ook dagelijks van de rust van de polder. Ondanks de rustige ligging ontbreekt het niet aan faciliteiten. Zo bevinden de kernen van Kamperland en Kortgene zich op fietsafstand en bereikt u het Veerse Meer en het Noordzeestrand zeer snel. Ook de uitvalswegen richting de steden zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Algemeen:
De woning is gebouwd omstreeks 1900 en is voorzien van dubbel glas en een geïsoleerde betonvloer met comfortabele vloerverwarming beneden én boven.

Kortom een huis met veel mogelijkheden en groot modern comfort.

Inhoud woning circa 175 m³. Woonoppervlakte circa 65 m². Perceelsoppervlakte 287 m².

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, wc en C.V.-ruimte (2009). Gezellige en sfeervolle woonkamer met prachtige balkenplafonds. Na een strandwandeling is het goed toeven rond het oergezellige gietijzeren houtkacheltje.
De nieuwe en smaakvolle badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.
De woonkeuken is trendy met zijn natuurstenen aanrecht, prachtige antieke zwart/wit tegelvoer en steigerhouten stellingen. Vanuit de keuken leiden openslaande dubbele deuren naar de prachtige achtertuin met zijn bijzondere bomen, waaronder een magnolia en verschillende seringenbomen. In de zomer is de tuin een bloemenparadijs, waar het heerlijk toeven is met magnifiek uitzicht over de akkers.

Eerste verdieping

Eerste verdieping:
Ruime overloop met zeer ruime berging, garderobe en sfeervolle slaapkamer.

Tuin

De tuin aan de voorzijde is onderhoudsarm aangelegd, gesitueerd op het oosten. De achtertuin is zeer diep en gesitueerd op het westen en beschikt over een vrije achterom. Aan de achterzijde van de tuin heeft u een schitterend uitzicht over de landerijen.

Bijzonderheden

Algemeen
De woning is gebouwd omstreeks 1900 en is voorzien van dubbel glas en een geïsoleerde betonvloer met comfortabele vloerverwarming.

Het is een huis met veel mogelijkheden en een modern wooncomfort.
Deze woning heeft een permanente woonbestemming en mag niet recreatief bewoond worden of als tweede woning worden gebruikt.

Inhoud woning circa 175 m³. Woonoppervlakte circa 65 m². Perceelsoppervlakte 287 m².

Kenmerken